SuzukiTS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam. Jak w temacie, mam zamienioną tylną żarówkę stopu na inną i co kilka dni mi się przepala. Czy mógł by ktoś kto ma TS'ke sprawdzić jaka powinna być? Bo kojarzy mi się że była 12V 18W, ale mogę się mylić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam. Jak w temacie, mam zamienioną tylną żarówkę stopu na inną i co kilka dni mi się przepala. Czy mógł by ktoś kto ma TS'ke sprawdzić jaka powinna być? Bo kojarzy mi się że była 12V 18W, ale mogę się mylić.. Który rok? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuzukiTS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 1993, wersja HUSTLER, 6 biegowy chłodzony cieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jaka pojemność? http://www.cmsnl.com/suzuki-ts50-1994-xkr_model14162/partslist/FIG16.html Taką masz lampę? Z fiszki wynika że jedna z żarówek to 12v15W Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ujmę to najgrzeczniej jak potrafię: ja pier..ę, szczyt lenistwa i bezczelności - niech ktoś znajdzie, bo jemu się nie chce w google wklepać :banghead: co z takiego muła wyrośnie..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi