Motylll Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam uszkodziła mi się pompa olejowa w mojej bółce nie wiem co mogło się stać olej i filter były świeże zniszczeniu uległ napęd pompy i niektóre koła rozrządu . Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Motylll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja tez nie wiem.A jakie masz pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylll Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wiesz może czy tam jest ta sam pompa i rozrząd co przy sportsterze czy musi być od bułki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie wiem, ale podejrzaewam ze jest ta sama.zeby to sprawdzic zadzwon do dealera HD i zapytaj czy nr czesci na fiszce jest taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylll Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie wiem, ale podejrzaewam ze jest ta sama.zeby to sprawdzic zadzwon do dealera HD i zapytaj czy nr czesci na fiszce jest taki sam. Dzięki zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi