przemPL Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no się też pochwalę... od zawsze marzyłem o kupnie starego motóra oczywiście z wózkiem bo inaczej to nie motór:) i marzenie się spełniło zakupiłem K750 na chodzie, do remontu, zarejestrowane:) rocznik 1971... jak ten silnik chodzi:D Cytuj MOTÓR nie umiera NIGDY MOTÓR jest WIECZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dawaj foty!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemPL Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dawaj foty!! :D a masz:P Cytuj MOTÓR nie umiera NIGDY MOTÓR jest WIECZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Fajniutka :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przekozacki :notworthy: też trochę ostatnio choruję, żeby kupić jakiś stary sprzęt nawet do remontu żeby było co zimą robić, ale czekam na jakąś okazję;) Na razie mam Iża na oku. Tak na marginesie jaką charakterystykę mają boksery, jak to oddaje moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemPL Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przekozacki :notworthy: też trochę ostatnio choruję, żeby kupić jakiś stary sprzęt nawet do remontu żeby było co zimą robić, ale czekam na jakąś okazję;) Na razie mam Iża na oku. Tak na marginesie jaką charakterystykę mają boksery, jak to oddaje moc? na tego typu stronach dowiesz się wszystkiego http://redmotorz.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 ja ci osobiście polecam boksery, maja klank z duszą:D Cytuj MOTÓR nie umiera NIGDY MOTÓR jest WIECZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale założysz do niego jakieś fajne owiewki i nie zapomnij o naklejkach...A tak naprawdę to fajna maszyna, nie zapomni dać fotki jak już nabierze trochę blaskuJak na moto do remontu, to powiem, że udało ci się znaleźć ładny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemPL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale założysz do niego jakieś fajne owiewki i nie zapomnij o naklejkach...A tak naprawdę to fajna maszyna, nie zapomni dać fotki jak już nabierze trochę blaskuJak na moto do remontu, to powiem, że udało ci się znaleźć ładny egzemplarz. no nie powiem, że nie...z blach do robienia podłoga wózka- 2 wstawki i błotnik przedni lekko i tyle, motór na chodzie, jeżdzi i co ważne zarejestrowany. Foty oczywiście wrzucę jak go odnowię, ale kiedy to będzie... Cytuj MOTÓR nie umiera NIGDY MOTÓR jest WIECZNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi