enduromaster Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 to jeszcze dopisz neo, kingtony, stanley, proxxon bo to jedna półka , made in taiwan :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Klucz tego typu kupilem kiedys koledze do Laguny. Ma regulowana dlugosc ramienia i w momencie gdzie oryginalny klucz reno sie polamal, ten zdal egzamin na 5. http://allegro.pl/klucz-teleskopowy-do-kol-17-19-21-23-tani-i1878305859.html PzdrJa kupiłem coś w ten deseń (klucz krzyżowy który dostałem z autem wygiął się przy pierwszej śrubie) i nasadka poszła się je... po odkręceniu 7 śrub. Założyłem nasadkę Topexa z Castoramy za 4,50 i służy do dziś. Używam go do odkręcania kół, dokręcam dynamometrycznym (wychyłowym, wiem że badziew ale darowanemu kluczowi się w podziałkę nie zagląda ;) ).Mój wygląda tak jak ten z aukcji tylko miał jedną nasadkę dwustronną - z jednej strony 17mm z drugiej 19mm. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 W tym tez tak jest. Jedna nasadka to 17/19, a druga 21/23. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 jeśli ktoś ma inną propozycję to chętnie zobaczę. Domyślam sie że nie zmieniasz kół nałogowo na drodze. Do przypadkowej wymiany kół wystarczy w zupełności coś takiego:http://www.moto-mix.pl/produkt/klucz-do-kol-17.htmw odpowiednim rozmiarze. Sam zmieniam koła w garażu w dwóch samochodach co sezon. I używam takiego klucza od lat- żadnego problemu, nawet jak mi raz po naprawie koła dociągneli kluczem dynamometrycznym ustawionym chyba na ciężarówkę. Ale wystarczyło założyć rurkę na ramię i stanąć. Klucz jest chyba oryginalnym wyposażeniem PF125P, ale pasuje do Astry G i Octavii 2. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi