oil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 kilka tygodni temu zakupilem druga z rzedu honde cbr 600 z tym ze juz nie f3 tylko f4i sport.kocham ten motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cbr xx też jest fajny... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ogolnie cbr y sa fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Foto jakies poprosze :] Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Słuszny wybór. Dawaj jakieś zdjęcia swojej nowej CBR-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nie wiem jak sie wrzuca foty.podpowiedz jakas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wrzuć na jakiś serwer np. www.imageshack.us i później wrzucasz tutaj link do zdjęcia ;) Czekam na fotki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 moj znajomy tez pare tyg temu zmienił F3 na F4i, zadowolony, w porownaniu do f3 ma lepszy dół a potem ida podobnie, ale f4i jest w jego odczuciu wygodniejsza i poreczniejsza... dawaj foty!@ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 http://img151.imageshack.us/i/18042011348.jpg/ i to tak wyglada?tylko link?ok.dzis zrobilem na probe czy sie uda wyslac.generalnie widac motor i wory gruzu po remoncie lazienki u nas w domu.heheh made in uniescie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Noo, mogłeś się postarać o wiecej zdjęc :P Ale dupeczke ma ładną ta Cebrka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem0_87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nice :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 spoko dzis wiecej wrzuce bo chcialem sprawdzic czy sie udalo. lord a ty skad jestes.zach-pom male jest mozemy polatac razem jak sie zgadamy.teraz urlop mam do pon wiec czas mam a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mam taka sama :P Tylko zeszrocona mocniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 spoko dzis wiecej wrzuce bo chcialem sprawdzic czy sie udalo. lord a ty skad jestes.zach-pom male jest mozemy polatac razem jak sie zgadamy.teraz urlop mam do pon wiec czas mam a ty?może jak będzie cieplej, Mielno i okolice mam w planach, ale jak ładna pogoda zagości na dłużej, no i zorganizuje trochę czasu bo do Ciebie mam jakieś 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i git wiec czekam na wizyte.jest kilka lotnisk w poblizu mozna potestowac maszyny.hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi