pol Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Strasznie sie dziesze, dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie jechalem na swojej DT125E 89r. W koncu dostalem to za czym tak tesknilem. Troche puzno ale nic, nadrobi sie. Wkleje za kilka dni zdjecia mojej DT (jak bede mial aparat cyfrowy). Pomimo dosyc duzego remontu (wymiana peknietego tloka), cylindra, uszczelek, czyszczeniu gaznika, przestawienia na prawidlowe dzialanie zaworu wydechowego (koles od ktorego kupilem mial go zalozonego na odwrot- otwieral wydech na niskich obrotach a zamykal na wysokich) nie udalo mi sie przywrocic motocykla do pelnej mocy (zalozylem topic w dziale Mechanika Ogolna- prosze o pomoc) ale i tak jestem szczesliwy. :flesje: :flesje: :) :) :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 WOW. Gratulecje :) :flesje: :) . DT to bardzo miła maszynka :) A co do teggo zaworu wydechowego to pewnie lini na odwrót byy założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 dokladnie, byly na krzyz nie wiem co z nia teraz zrobic, musze naprawic bo wpakowalem w motocykl z 89 roku z 7 tys w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 dokladnie, byly na krzyz nie wiem co z nia teraz zrobic, musze naprawic bo wpakowalem w motocykl z 89 roku z 7 tys w sumie Pociesze cię!Ja jak narazie też od początku sezonu w moją niunie wsadziłem 5.5tysMoże dziś będe miał gotowe!Już sie ciesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi