sebaxll Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wsztstkich moto maniaków.Mam mały problem z moim Awoszakiem. Rozsypał mi się krzyżak na wale napędowym ten przy kole(tj. połączenie między wałkiem pędnym a dyfrem). Czy może ktoś wie?, lub zna jakis patent na naprawę tego uszkodzenia??? bo szukam takiej części i nie mogę znaleźć. Może pasuje od czegoś innego? Sam juz nie mam pojęcia jak ugryźć ten temat.Pozdrawiam i z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Cześć, wejdź w ten link, zaloguj się,może być problem z kodem pogrubionym. Jak będziesz zalogowany, poczytasz odpowiedni dział i po problemie! Polecam, SKARBNICA WIEDZY dla miłośników AWO SIMSONA!!! http://www.simson_awo.postuj.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaxll Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No właśnie nie wchodzi ten kod pogrubiony :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Męczyłem się z tym kodem ładnych kilka dni,wszelkie logiczne i nielogiczne kombinacje próbowałem i nic! Aż wsłałem e-maila do moderatora tego forum i udało się! adres jest dostępny na stronie w linku, PRÓBUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaxll Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 W końcu poszło. Próbowałem 3 dni i z 3 komputerów i w końcu za 3 razem poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Na stronie skutera w dębicy widziałem ten krzyżak chyba kiedyś. Dużo do awo części tam mają. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi