HeavyMetalGuy Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam,Mam możliwość zakupienia Kawasaki GPZ 500 za 3500. Szczegóły takie jak rok produkcji, przebieg itd. poznam na dniach. Dziś chciałem się spytać czy ta maszyna jest dobrym wyborem dla początkującego motocyklisty. Byłby to mój pierwszy motocykl. Prawko zdałem półtora roku temu i w zasadzie nie miałem możliwości pojeżdżenia na jakimkolwiek motorze. Także dodatkowo będę musiał się oswoić z jeżdżeniem motocyklem praktycznie od początku. O stan motocykla martwić się raczej nie muszę, tzn. sprzedającym jest kuzynka żony - miłośniczka motocykli także wiem co się z nim działo. Raz miałem okazję przysiąść do tego motoru i przejechać kilka metrów i pamiętam, że bardzo mi się podobał. Wiem, że aby ocenić czy dany motocykl jest mi przyjazny trzeba by odbyć konkretniejszą podróż, ale do tego zapewne dojdzie. Na dzień dzisiejszy pytanie moje jest takie - czy ten model nadaje się na pierwszy motocykl?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Idealnie się nadaje :) Właśnie postawiłem swojego pod domem mimo deszczu.Kupiłem go "na początek" i tak już go trzymam 3 sezony i się pozbyć nie mogę (za dobrze się jeździ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Myślę że spoko pomysł. Bierz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Fajny motocykl za niewielkie pieniądze. Myślę,że bez problemu ogarniesz sprzęta.Nic dziwnego,że Ci się podba to przecież Kawasaki.Daj znać jak kupisz moto. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Za taką cenę bierz jak sprawny Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeavyMetalGuy Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) No to raczej się zdecyduję na zakup. Z tego co się dowiedziałem to jest to rocznik 1996. Poniżej fotka tego motocykla. Zdjęcie jest sprzed roku.Mam nadzieję, że w weekend będę miał okazję przetestować tę maszynę.Na pewno nie omieszkam pochwalić się zakupem.Pozdrawiam. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez HeavyMetalGuy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No kurna juz po weeku a tu cisza...kupiłeś Kawe????? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dał już temat w "Chwalę się" Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyss Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 czyli mowicie panowi i panie ze taki motocykl na samiuski poczatek to spoko maszyna czy moze macie doswiadczenie i wybrali byscie cos innego do ceny 7 tys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 było duzo tematów o pierwszych moto, ale smiało mozna polecac za 7 to juz igła z konca produkcji 2003 albo ninje mozna jeszcze wyrwac ale to juz drozej, mozesz przypatrzec sie jeszcze na er 5, cb 500, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi