prawdziwy pies Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) witam. pytanko czy cx ma suche sprzęgło tzn nie w kąpieli olejowej jak mniemam? orientujecie się gdzie można dostać w miarę solidne tarcze sprzęgłowe? oczywiście cx 500 Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez prawdziwy pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ul1111 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Cx500 ma sprzęgło wielotarczowe mokre. Jeżeli planujesz wymiane tarcz od razu pomysl o sprężynach i to najlepiej oryginalnych bo wszelakie akcesoryjne np ebc tj straszna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawdziwy pies Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt57 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam, podepnę się troszkę pod temat. Też mam problem ze sprzęgłem, muszę wymienić linkę i sprężyny- gdzie kupić oryginalne? Wszędzie widzę te ebc. Dodatkowo jak to jest, że większość ofert jest na 6 sztuk sprężyn, a ja mam u siebie 4, w manualach też są 4, także skąd im się bierze 6 :icon_question: Kolejna sprawa, problem mam także z tarczami sprzęgła, ale za cienka jest TYLKO jedna tarcza, tzw. B od wewnętrzenej strony sprzęgła, bliżej skrzyni. Czy jest możliwość kupienia pojedynczej sztuki w PL? Szkoda mi wydawać 200zł, jak reszta tarcz wg manuali jest zużyta na poziomie 30-35%. Mój motocykl, Honda CX500, 1981r., jeśli dobrze odczytuję po nr seryjnych to jest wersja A, czy sprzęgło rózni się w wersjach A, B, C? Bo na aukcjach są w różnych cenach i ciężko mi się połapać :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zglos sie do Piotra Dudka z tymi pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt57 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dzięki, tak też zrobiłem i czekam na odpowiedź;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi