murgal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, Chciałem się pochwalić moim pierwszym moto, wreszcie gotowym do jazdy: http://img860.imageshack.us/g/78330366.jpg/ Dodatkowo, w piątek zdałem prawko kat. A1 za pierwszym podejśćiem :D :buttrock: I przepraszam Was Panowie że zalewam was pytaniami, ale nikt z mojej rodziny z motocyklami styczności nie ma, więc nie mam kogo zapytać. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assiaa Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratuluję zdania prawka! I jak każda kobieta - zazdroszczę. Zazdroszczę, że masz już egzamin za sobą! :icon_mrgreen: Bo ja muszę jeszcze poczekać kilka tygodni... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Moto pierwsza klasa i ten kolor, a raczej brak koloru - podoba mi się! Chyba na przyszły sezon moją Hondzię też poddam wybielaniu :icon_evil: Gratuluję zdania prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi