mariusz.cudny Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 możecie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 KLIK Spytaj tylko o DOT opony, żeby nie była starsza niż 3 lata i tyle. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Sprawdź czy DOT nie jest "przebijany" - praktykę tę sygnalizują motocykliści z Forum Drag Star'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.cudny Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Trochę obawiam się używanej opony. Opinie są różne, jedni są za inni przeciw każdej pow 3 lat. Myślę, że dołożę 200 - 300zł więcej i kupię nową, zawsze to bezpieczniej i spokój na dłużej. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Hmmm... Ja nie pisałem o używanej oponie??? Sprawdzę, może ktoś powyżej pisał... No nikt...Jedynie sugerowałem, abyś dokładnie obejrzał oponę w miejscu gdzie znajduje się odciśnięty znak DOT-u. Gdy zajrzysz na forum Drag Stara... http://yamaha-dragstar.pl w tym wątku: Drag Star Ogólnie » Naprawa » Elementy nadwozia » Data produkcji opon znajdziesz zdjęcia z oponami, które mają - prawdopodobnie - przebijany DOT. Opony nie były używane, ot! pewnie mają już swoje lata, pewnie nikt nie chce ich kupić, więc - pewnie - odmłodzono im metrykę. Pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.cudny Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No tak dzięki, przyznaje, że to ja źle zrozumiałem ;)Co do przebijania to cóż, my Polacy lubimy kombinować i minimalizować straty. Uważać niestety trzeba na każdym kroku. Jeździsz Drag Starem. W tym roku postanowiłem spełnić swoje marzenie i namówiłem znajomego aby sprzedał mi swojego Drag Stara 650 Classic. Sam już kupił Road Stara 1700. Zawsze o takim marzyłem, czarny z sakwami, oparciem, gmolami i szybą (tutaj nie koniecznie). Śliczny. Jestem zarąbiście szczęśliwy z tego powodu, zakup wymarzonego motocykla jest dla mnie jednym z najważniejszych wydarzeń w moim życiu. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku też będę mógł kontynuować pasję. Kredyt mieszkaniowy może trochę mi namieszać ale zobaczymy. W planach mam już Mrągowo, zresztą nazbierało się już kilka osób z Siedlec. Z znajomym od Road Stara chcemy wybrać się na kilka dni po Polsce, ot gdzie nas poniesie, nocleg jakimś przydrożnym hotelu i dalej.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W tym roku postanowiłem spełnić swoje marzenie i namówiłem znajomego aby sprzedał mi swojego Drag Stara 650 Classic Zrób moze najpierw prawko a pozniej kupuj opony bo to moze potrwac :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi