Dan the man Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy motocykli made in china , zostałem właśnie właścicielem qingqi gm yuki 250 vista z 2005 roku czy ktoś może wie jak sprawują się te motorki może jakieś bolączki bądz zalety proszę o informacje moja 250 ma przejechane 3000 km podobno na cele dotarcia ma założone jakieś dławiki na gaznikach ściągnołem ostatnio gażniki ale nic nie zauważyłem a nie chciałem go rozkręcać na czynniki pierwsze jedynie co zauważyłem to dwie plastikowe jakby dysze z iglicami od ssania na klucz 14 jedna była jakby lekko odkręcona więc ją dokręciłem po założeniu przy zimnym silniku włącze ssanie silniczek zbiera się na jakieś 1200-1500obr.po chwili jednak obroty spadają i gaśnie wcześniej ssanie działało ok może ktoś miał podobny przypadek ?Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.PS. może ktoś wie czy jest może jakiś japoński odpowiednik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Yuki Vista to dosyć dobry jakościowo sprzęcik jak na swój rocznik (2005, wtedy chinole robili jeszcze tandetę) Jest gość, który przejeździł dokładnie tym samym motocyklem (również rocznikowo) kilka ładnych sezonów.Jeśli szukasz info o Yuki 250 Vista, jest to Lifan LF250-4, to ważne jak będziesz szukał w sieci info/części.Niestety jest to sprzęt, który już nie jest produkowany i sprzedawany.Jeśli szukasz konkretów odnośnie tego konkretnego motocykla to pytaj Shippa na tym forum:http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan the man Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dzięki za odpowiedz i cenne wskazówki pozdrawiam i szerokości kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dan the man Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dziękuję za wskazówki może ktoś jeszcze miał do czynienia z tym motorkiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 mhm. Ci wszyscy tutaj. na przykładjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi