wyga1990 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam!! potrzebuje kopniaka do KTMA LC4 ma ktoś na zbyciu??;> pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 szukaj na alledrogo , ja szukalem to byly od 180 - do 300 zeta najlepiej od 640 ktora ma rozrusznik, bo bedzie zapewne mniej zuzyta od wersji tylko kopanej. p.s co sie stalo ? wyrobiona, zlamana , czy frezy szlak trafil ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Poszukaj na niemieckim ebayu, tam są nierzadko licytacje kopek od 1 euro. Najlepsza byłaby od duke'a albo jak mówi Nitomen od innego LC4 z rozruchajką elektryczną. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyga1990 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 na allegro szukałem dzwoniłem nikt juz nie ma:P chodliwy towar:P hmmm... moja kopka... w tamtym sezonie miałem ja strasznie wyrobiona wstawiłem tuleje i było git:) ale po weekendowej wyprawie kopka sie złamała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekkierowca Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie. Widział ktoś może kopkę do LC4 ? Szukam od miesiąca w PL niema żadnej na D ebay jest za 330zł z wysyłką tylko nie wiadomo jaki stan. Pomóżcie! Edytowane 9 Stycznia 2016 przez tadekkierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi