fenekm Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2002 Do mojej DT50 MXS mam wstawiony silnik od dt 80 (czysty legal) ale ostatnio dokupiłem sobie piekny oryginaklny tłumik od dt jednakże bez końcówki. Motrek pieknie chodzi, piekne brzmienie ale troche za głośno, meczy mnie ten hałas przy dłuzszej jeździe. Czy zna ktoś sposób na wyciszenie tłumika ale bez straty mocy (coś włożyć w końcówkę, przerobić wylot) teraz wylot z tyłu mam srednicy 3 cm, rura dolotowa do tłumika 2,4 cm., tłumik jest pusty w srodku, rozprężny tłumik chyba też pusty jest. Gościu co przedemną jeździł na tym tłumiku mówił że mu cicho chodził (ale on miał 50cc a ja 80) a pozatym mógł mieć inny tłumik rozpręźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 w końcowy tłumik wchodzi taka rureczka (orginalnie) i dzieki niej motorek chodzi bardzo cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi