pilask Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja w zeszłym roku pierwszy raz byłem na Woodstocku i trzeba przyznać że robi to wrażenie i zaraża że chce się wracać, w tym roku nie wiem czy przyjadę na motocyklu ale fajnie byłoby wrócić, daleko zwłasza z Lubelskiego ale warto, taki klimat jak nigdzie indziej, fajnie że miasteczko motocyklowe leżało na uboczu bo przynajmniej odpocząć czasem mozna było bo na głównym terenie to byłoby cięzko, i klimat jak na to na zlocie, fajnie że na terenie zlotu wszystko było co trzeba choć w ostatnie chwili musieli przenosić miejscówke ale wszystko było git i zapanowali nad sytuacją, to były piekne chwile za dużo rzeczy korci do zabawy cały czas, pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez pilask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 pilask Tam się nie odpoczywa tylko bawi. Jak dla mnie najgorsze jest to słońce które mnie wykańcza ale powoli już znajduje na nie sposób czyli siedzę w dużych namiotak takich jak asp czy u kryszny. W 2010 najlepszy był występ Marka Kondrata naprawdę szacun.Wie ktoś jakie będą zespoły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) prodigy na woodstocku !!! Ale będzie jazda teraz to już nie ma mowy żebym o tym żeby nie jechać :)ComaW ASP Tomasz Lis Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez agent 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Byłem w zeszłym roku na totalnym spontanie - wyszedłem z pracy i kumpel kazał mi wsiadać... i tak jakoś zostałem na cały weekend :) W tym roku, gdy dowiedziałem sie, ze jest the Prodigy nie mam wątpliwości - jadę! Jedynie to, czy pojadę Suzą na razie pozostaje niewiadoma... Ilość kurzu na maszynach, które stały na terenie obozowiska był po prostu porażający :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja już rok temu chciałem jechać, ale mój plecak się zbuntował, że to nie jej klimaty. Może w tym się uda:) Będę obserwował temat czy się ekipa zbierze. Dobrze mi się kojarzy, że ten zlot na terenie woodstocku organizuję jakiś chrześcijański klub ? Cytuj wynajem motocykli turystycznych http://www.66projekt.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja już rok temu chciałem jechać, ale mój plecak się zbuntował, że to nie jej klimaty. Może w tym się uda:) Będę obserwował temat czy się ekipa zbierze. Dobrze mi się kojarzy, że ten zlot na terenie woodstocku organizuję jakiś chrześcijański klub ? Zgadza się a tu link do ich strony www.boanerges.pl Plecaczek jeśli nie chce to niech ciebie chociaż puści Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez agent 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@rtas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Byłem już kilka razy na Woodstocku i w tym roku też się wybieram (szczególnie, że ma grać prodigy :buttrock: ). Jak dobrze pójdzie to po raz pierwszy pojade tam na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Kurde też bym się przejechał na motongu... Ciekawe ile by się z Wwy jechało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 U mnie kiepścizna. Muszę jechać pociągiem ewentualnie chętnie dołączył bym z dziewczyną do kogoś kto jedzie autem. Zamierzam jechać tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi