motomoto1 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) IX PODKARPACKIE ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO 20-22 MAJ 2011 Edytowane 25 Marca 2011 przez motomoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 A co to jest ZEK-RADYMNO ??? - bo jakoś nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomoto1 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 POTOCZNA NAZWA ZALEWU PO ŻWIROWNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzbig1 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Okolica ciekawa . To teraz może tak po ludzku . Jaki byłby koszt pobytu przy założeniu że docieram w piątek z pasażerką , na terenie parkuję moto ,rozbijam namiot a w niedzielę zwijam się i wracam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomoto1 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 35 za wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tak blisko a jeszcze tam nie byłem :\ postaram zawitać choć by na rozpoczęcie w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jestem zaskoczony że w Radymnie jest takie jeziorko , a tym bardziej że to IX rozpoczęcie sezonu w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Fajne miejsce, może być ciekawy widok. Im więcej czasu mija tym bardziej zaszczepiam w swojej głowie myśl żeby tam się wybrać choć mam sporo drogi tam. Może ktoś posiada foty do poprzednich spotkań lub jakieś filmiki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi