Vector Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zaprawdę powiadam Wam, że ta śruba działa. Magnes nie odpadł, przy każdej wymianie znajdują się znikome opiłki, mechanik (Robert - Moto RP) tłumaczył mi, że to ze skrzyni igłowej, a jemu akurat wierzę bez dwóch zdań. Kto zna, ten wie. Pastor, może kup i sprawdź sam bo jak widać nie wszyscy są z tego "gówna" niezadowoleni. Śruba do dziś siedzi w Bladzi, niestety w ZX10 w której też była zginął Picia. Ku*wa... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pastor, może kup i sprawdź sam bo jak widać nie wszyscy są z tego "gówna" niezadowoleni. Naprawdę nie rozumiem dlaczego zakładasz, że tego nie zrobiłem? A ja mam zupełnie inne doświadczenia, założyłem tą śrubę już do drugiego motocykla, w poprzednim przeżyła kilka wymian oleju i nadal wyglądała jak nowa. W tym motocyklu dwa razy na niej olej wymieniałem i nadal bez skazy. Zrób może tak chociaż z dwieście wymian i wtedy dokończymy rozmowe, poczekam ;) będzie się lepiej rozmawiać uwierz mi.Są inne, lepsze korki oraz są też nne rozwiązania tego tematu, ale skoro lubisz rosyjską ruletkę....to nie moja brocha :laugh: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Widzisz, ja nigdy nie uprawiałem i uprawiać partyzantki nie będę. Moja przeszła już 9 albo 10 wymian, nie pamiętam, w każdym bądź razie nie rozleciała się i nadal pełni swoją funkcję. Sinika też nie wysrało. PS. 200 wymian? Przecie to każda śruba się rozleci :icon_mrgreen: Gwoli ścisłości - nigdzie nie napisałeś, że używałeś produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi