Gregor Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 plany są na około 14 dni. ale wiesz jak to w życiu. może się skrócić lub wydłużyć :-) No ale mam nadzieję że choć raz w tym roku się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No ale mam nadzieję że choć raz w tym roku się spotkamy. koniecznie :!: :!: :!: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.YoY Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Lwy Północy się szykują na wyjazd:D jak się uda to w tym roku też zagram koncert .Bartoszyce rządzą:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 brawo T.YoY nim nas więcej tym lepiej !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no kurde naarzie mało chetnych :? :D ale będzie sie działo :twisted: żebym przypadkiem nie zaj**ał swojej kawy hehe chyba poprosze mamuske zeby przyjechała po kluczyki :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 TO JUŻ W PIĄTEK NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Prześli Biały kluczyki do mnie. a w niedzielę Ci odeślę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Biały, jako miejscowy (gospodarz) powinieneś chyba stawiać wszystkim przybyłym 4-umowiczom wódeczkę :lol: Wtedy to dopiero pojawiłoby się chętnych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam - wybiaerma sie z kumplami do Bartoszyc - bedzie okazja poznac forumistów z mazur no i oczywiscie rozrobic klikanasie browarkó do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 mam tylko nadzieję, ze pogoda dopisze... Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 jak ja gdzies jade to zawsze swieci słońce - wiec i tym razem zapewne tez tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 hehe nie moge sie doczekać :lol: :lol: ja dzisiaj robie rozgrzewke zaraz cisne do kolezanek do akademika :twisted: do zobka jutro!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Biały jak do was dojchać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 jak ja gdzies jade to zawsze swieci słońce - wiec i tym razem zapewne tez tak bedzietrzymam Cię za słowo, bo wg tvn ma padać (i jutro, i w sobotę i w niedzielę - własnie oglądałam pogodę) :? Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Biały jak do was dojchać?? jeśli tak samo jak w zeszłym roku to:Dojachac jest bardzo łatwo. Wszystko jest oznakowane jak nalezy. Od zachodu nie wiem jak sie wjezdza do Bartoszyc ale od strony wschodniej dojazd na zlot jest bardzo łatwy. JEszcze przed wjazdem do Bartoszyc trzeba skręcić w lewo w taką drogę z płyt, po chwili dojeżdzasz to mijesca zlotu. Nie wiem dokładnie, ale uwierz mi ze wszystko bedzie oznaczone. nad jez.Kinkajmy 7km od Bartoszyc w stronę Kętrzyna Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi