biały18 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Misza dzisiaj ogladałem kasetke to co nagrywałem i chyba jestes w trakcie pokazywania dupy:) to Ty sie wbiłes na scene i krzyknołeś do ludu "pokaż dupe" po czy waywaliles tego swojego rowa nam przed oczy :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 paskudnego rowa :mrgreen: mtcross, tak jak mówisz wszyscy obstawiali panewki a tymczasem poszły zawory :buttrock: a za nimi głowica, tłok itd i tu przestroga dla wszystkich !!!!!!!!!!!! Jak wam się coś kiedyś przydarzy nie słuchajcie byle kogo (domorosłego mechanika, który myśli że wszystko wie) i nie zostawiajcie nawet na moment kluczyków w stacyjce. Jak zaczęło stukać zgasiłem maszynę i poszedłem szukać kumpla co do którego jestem pewien, że mógł coś zaradzić lub postawić słuszną diagnozę. Na moje nieszczęście (człowiek w nerwach i zamroczony alkoholem nie myśli racjonalnie) zostawiłem kluczyk w stacyjce i jakiś pier.....y sk.....yn odpalił ponownie maszynę. Zanim dobiegłem było po wszystkim - zamilkła na wieki :D :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 to Ty sie wbiłes na scene i krzyknołeś do ludu "pokaż dupe" po czy waywaliles tego swojego rowa nam przed oczy Jak najbardziej to bylem wlasnie ja !!!!! :crossy: Cieszę się ze zostalem zauważony przez kogoś :crossy:. Cała ta sytuacja została sprowokowana przez tych grajkow co byli wtedy na scenie. Ja bylem wtedy gdzies na tylach i krzyknalem pokaz dupe a ze sceny uslyszalem "sam pokaz !! " no to co mialem zrobic, czym predzej przebilem sie przez tlum i wlazlem na scene. P.S. Bialy jakbys mial mozliwosc nagrac ten film na CD albo jakis fragment to moze bys mi wyslal ??PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Ja już nigdy nie będę pałować motocykla na zlotach więc pozostanie mi tylko pokazywanie dupy :lol: , gorzej będzie jak zaczną mnie ścigać ci panowie co to wolą chłopców :mrgreen: Ps. SPRZETA JUŻ NA CHODZIE !!!!!!!!!!!!!! :flesje: :crossy: :crossy: :crossy: :clap: :banghead: :flesje: tylko jeszcze coś ze sprzęgłem nie tak :crossy: ale dziś jadę na reklamację 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Super Bronek że maszyna na chodzie. napisz co konkretnie było rozwalone, to może niektórzy skumają i nie będą nap****alać z tłumików na zlotach. no i jaki koszt naprawy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 tu macie wszystko na ten temathttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=198056#198056 także ludziska nie pałujcie motorków! zwłaszcza leciwych i od niepewnych właścicieli (okazało się że ten stary był rozbierany, tak po hamsku był złozony, że na smoku były skrawki silikonu - nie ma to jak czysty olej, co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 P.S. Bialy jakbys mial mozliwosc nagrac ten film na CD albo jakis fragment to moze bys mi wyslal ?? hehe Misza kupie na dniach karte tv i bede się meczył żeby wrzucic to na kompa, jak się okazało że to Ty :mrgreen: to powiem Ci tyle że samochodzik napieprzaliśy też koło siebie :mrgreen: nie poznałeś mnie :?: :mrgreen: Ja już nigdy nie będę pałować motocykla na zlotach ja też nie Bronek nie przejmuj sie hehe Super Bronek że maszyna na chodzie. napisz co konkretnie było rozwalone, to może niektórzy skumają i nie będą nap****alać z tłumików na zlotach. no i jaki koszt naprawy kur... Gregor co to za podteksty :?: wpier.... :?: :mrgreen: :crossy: także ludziska nie pałujcie motorków! pałujcie pałujcie tylko kupujcie SUZUKI :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 samochodzik napieprzaliśy też koło siebie nie poznałeś mnie No słuchaj teraz to mnie zaskoczyłes stary !!!! Wiesz ja słyszałem gdzies ze ktoś krzyczał "Biały" .....coś tam cos tam juz nie pamietam oc co wtedy chodziło ale nie widzialem do kogo to bylo :clap:. W takim wypadku jeszcze bardziej chcialbym ten film zobaczyc :crossy: PZDR pałujcie pałujcie tylko kupujcie SUZUKI No albo eventualnie jakiegos ruska :twisted: - sprzęt nie do za..nia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Obydwaj byliście w amoku kopiąc fiacika, a w takim stanie nie rozpoznaje się właściwie otoczenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 28 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2004 Obydwaj byliście w amoku kopiąc fiacika, a w takim stanie nie rozpoznaje się właściwie otoczenia A co to, to masz racje :mrgreen: . Pamietam nawet ze ktos mi zajebal mojego drąga, normalnie z rak mi wyrwał :? . Ale i tak bylem juz zmachany, to sobie tylko symbolicznie pokopałem go (samochód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W tym roku zlot odbędzie sie 3-4-5 CZERWCA mam nadzieje ze zjawi sie kilka osób :twisted: szkoda ze fotki poleciały z tematu a i na kompie mi gdzies wjebało :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Myślę, że z Olsztyna pare osób wpadnie - bynajmniej tych, których znam :P Tym razem jak tylko przyjadę maszyna idzie do aresztu a ja trzymam się od niej jak najdalej :P :mrgreen: tzn po pijaku nie podchodzę :P Czy Wiraż planuje jakąś paradę w Bartoszycach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tak tak Bronek. Maszyna na kółki bo znowu coś zepsujesz :-)Ja niestety w tym roku was nie nawiedzę :-( Wyjeżdżam do Chorwacji 04.06.Ale może Wy wpadniecie do mnie :-) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Bronek parada bedzie jak co roku pewnie w sobote Gregor nie rob nam tego :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Szkoda Greg, że Cię nie będzie :buttrock: . No cóż nie wiesz co tracisz, cóż znaczy Chorwacja przy Bartoszycach :mrgreen: A tak poważnie; długo tam będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi