biały18 Opublikowano 29 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 klocek za nieposluszeństwo to Cie skarci twoja kobieta oczywiscie jak ją wezmiesz :twisted: ale lepiej nie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 nie nie,,ja drewna do lasu nie ciągne..musze zasiać troche rozpusty w Bartoszycach..rozumiesz piękne motory i szybkie kobiety :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 heh JA WAM DAM ROZUPSTE!!!!!!!!!!! :twisted: :D :twisted: :D :twisted: Ja straznik morlanosci dopilnuje swego obowiazku :D :) hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 29 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 piękne motory i szybkie kobiety klocek nie badz taki mądry i nie małpuj moich opisów z gg hehe :mrgreen: Marta co Ty myślisz że nas upilnujesz :?: :twisted: nie ma takiej opcji heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Marta co Ty myślisz że nas upilnujesz nie ma takiej opcji heh :evil2: :twisted: :twisted: ŁOBUZY JEDNE!!!! hihih :smile2: Jesli nie upilnuje to przynajmniej to udokumentuje na fotkach :twisted: :twisted: :) wezme rowniez pod uwage konkursy w ktorych macie zamiar wziac udzial :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 O zesz*** a ja w srode dopiero oddaje plastiki do malowania :D i pewnie niezdaze :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Jesli nie upilnuje to przynajmniej to udokumentuje na fotkach chłopaki uwaga! GIRL będzie szantażować :D Napstryka zdjątek w różnych dziwnych sytuacjach (niektóre sama sprowokuje) a potem będzie zbierać kasę na nowy motor :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 A jesli chodzi o opieke to moge Was przyjac pod swoje skrzydla ..... To znaczy, że udostępniasz nam chatę na noc czy stawiasz krzynkę pifa ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no dobra.sratu tatu a potem jak zwykle nic nie wiadomo. Konkretnie: gdzie, kiedy, ile to kosztuje, gdzie jeść, gdzie spać. proszę konkretne odpowiedzi...no i jestem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 7 ZLOT W dniach 4-6 czerwca 2004 roku (nad jez.Kinkajmy 7km od Bartoszyc w stronę Kętrzyna) odbędzie się już 7 OGÓLNY ZLOT MOTOCYKLOWY organizowany przez Stowarzyszenie Klub Motocyklowy "WIRAŻ" (Warm.-Maz. Strefa Neutralna) z pomocą władz miasta i powiatu. (W tym samym czasie co nasz zlot odbywają się MIĘDZYNARODOWE DNI REGIONU BARTOSZYCE)Zapewniają pole namiotowe, tanie piwko, dobrze zaopatrzony bar, dobrą zabawę, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, koncerty do rana -m. innymi "IZOTOP" www.izotop.to.pl -, sex-show, w sobotę parada ulicami miasta. W cenie (40zł.) wjazdu znaczek zlotowy + papu. Więcej info pod nr. 606721215. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zadzwoniłem, dowiedziałem się paru szczegółów no i chyba będę. Teraz tylko chciałbym wiedzieć kto będzie na bank i o której godzinie? Bo nie chciałbym jak ta pi*da być samotny FreeRider. Może gdzieś się spotkamy i pojedziemy jakąś grupą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 siemka ja bede jutro pod sam wieczór może tak ok 21gregor pewnie sie spotkamy i walniemy jakies piwko albo co mocniejszego :twisted: :twisted: to to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja na bank jedę w sobotę, ale godziny jeszcze nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 niewielu się odezwało.Biały a ty o której z górowa czy z olsztyna będziesz jachać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jeśli uda mi się tak poustawiać plany, że będę mógł nocować to prawdopodobnie o 14 -tej będę ruszał spod Nissana-Suzuki (Stefanowicz, ul Leonharda) z grupką innych motonitów. Nie wiem jak Klocek, ale próbuje coś zmontować. Jakby co to możemy poszukac się na miejscu (kawa zzr 600, czarno-czerwona, NOL X655) tel. 696 48 44 37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi