umb7777 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 EDYJCA 2011 IMPREZY <<MOTOCYKLOWA NIEDZIELA NA STACJACH BP>>-> POZNAN, 8 MAJA, STACJA BP W POZNANIU, UL. SZWAJCARSKA 1 Impreza trwa od 11 do 17. Stacja w tym czasie zamykana jest dla ruchu samochodowego, wjazd maja tylko motocykle. w tym roku grubbbbszy program - m.in.: Pokazy trial Pokazy Stunt (m.in. Raptowny) Wystawa motocykli CUSTOMowych Bezpłatna hamownia motocyklowa Kursy pierwszej pomocy Muzyka, konkursy Akcja spoleczna – „Motocykliści w walce z bialaczka” www.motocyklowaniedziela.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 :clap: :clap: byłem tam w zeszłym roku - było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ja w tym roku tez zamierzam to odwiedzic Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 W zeszłym roku był tłok moto warto przyjechać troszke wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 no bedzie grubo zeby tylko pogoda dopisala ;-) napewno bede z foto i kamerka ;-) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Też będę od początku i na pewno z aparatem. Jest konkurs, można wygrać bilet na Euro. Może tym sposobem się uda :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 my także jesteśmyw naszym konkursie do wygrania szkolenie na torze w Gostyniu lub w Toruniu (www.szkoleniemotocyklowe.pl) :icon_biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Będzie nas na pewno wielu...Ja najpierw jadę na tor Poznań obejrzeć kilka wyścigów. Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bardzo ciekawa imprezka.Ciągle się coś działo.moto-akcesoria miały ciekawa reklamę,było na czym oko zawiesić.Po konkursie na najgłośniejszy motocykl pól godziny mnie uszy bolały :biggrin: Stunter13 i Raptowny tez nieziemsko wymiatali.Także milo spędziłem niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi