Skocz do zawartości

Skandynawia - Lipiec 2011

crom28
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A jak wygląda Twoja trasa?

Co do akwarium w Alesund się zobaczy, ale dzięki za podpowiedź.

Tunel Pan Google wrzucił, ale trasa planowana przez drogę śnieżną.

nie myślałem jeszcze nad dokładną trasą bo najpierw wyruszam do Szkocji i potem będą myślał ale właśnie o takim czymś myślałem :)zachodnie wybrzeże norwegi,ważniejsze atrakcje, nordkapp i droga nad bałtykiem w szwecji w powrocie. myślę, że możemy pomysleć o wspólnym połączeniu sił w pare maszyn :)

WWW.WGM.NET.PL

My na Nordkappie byliśmy w zeszłym roku, więc nasze max. na północ to Vesteralen. I kierunek raczej odwrotny. My zaczynamy od Sztokholmu przerzut na Vesteralen, Lofoty, Bodo, Rv17 i w dół aż do Lysebotn, Drammen i powrót przez Ystad.

Suzuki GSF600S Bandit => Suzuki DL-650 V-Strom

• 2 miesiące temu...

Witam wszystkich .

Ale pytanie mam do "crom28" trasa jest idealna dla mnie właśnie tego szukam na tym forum , mieszkam w Danii także dołączyłbym gdzieś tam , oczywiści jeżeli można do Ciebie dołączyć . A pytanie to jaki jest dokładny termin tej wycieczki bo ja mam urlop od 16 lipca do 7 sierpnia , i jeżeli to planujesz w tym terminie to proszę o kontakt

ja chciałbym wyruszyć na początku lipca, powiedzmy 2-go lipca. Urlop już zarezerwowany.

Za to być może skróci się trasa - że z Świnoujścia popłyniemy promem do Szwecji, stamtąd przez Kopenhagę wybrzeżem na Północ, do Norwegii i dalej już standardowo, wzdłuż wybrzeża. Trasa skraca się w ten sposób do 6,5 tys km co zmniejszy koszty i czas do ok. 3 tyg.

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...