Robas Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A jak wygląda Twoja trasa? Co do akwarium w Alesund się zobaczy, ale dzięki za podpowiedź. Tunel Pan Google wrzucił, ale trasa planowana przez drogę śnieżną.nie myślałem jeszcze nad dokładną trasą bo najpierw wyruszam do Szkocji i potem będą myślał ale właśnie o takim czymś myślałem :)zachodnie wybrzeże norwegi,ważniejsze atrakcje, nordkapp i droga nad bałtykiem w szwecji w powrocie. myślę, że możemy pomysleć o wspólnym połączeniu sił w pare maszyn :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_jot Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 My na Nordkappie byliśmy w zeszłym roku, więc nasze max. na północ to Vesteralen. I kierunek raczej odwrotny. My zaczynamy od Sztokholmu przerzut na Vesteralen, Lofoty, Bodo, Rv17 i w dół aż do Lysebotn, Drammen i powrót przez Ystad. Cytuj Suzuki GSF600S Bandit => Suzuki DL-650 V-Strom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich .Ale pytanie mam do "crom28" trasa jest idealna dla mnie właśnie tego szukam na tym forum , mieszkam w Danii także dołączyłbym gdzieś tam , oczywiści jeżeli można do Ciebie dołączyć . A pytanie to jaki jest dokładny termin tej wycieczki bo ja mam urlop od 16 lipca do 7 sierpnia , i jeżeli to planujesz w tym terminie to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crom28 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja chciałbym wyruszyć na początku lipca, powiedzmy 2-go lipca. Urlop już zarezerwowany. Za to być może skróci się trasa - że z Świnoujścia popłyniemy promem do Szwecji, stamtąd przez Kopenhagę wybrzeżem na Północ, do Norwegii i dalej już standardowo, wzdłuż wybrzeża. Trasa skraca się w ten sposób do 6,5 tys km co zmniejszy koszty i czas do ok. 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsi Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Witam!Jestem bardzo zainteresowany tym wyjazdemCzy można się jeszcze przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 widzę, że było sporo chętnych ale temat skandynawii chyba umarł na tym forum... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi