Szakal Dąbrowa Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam wszystkich może jak pogoda dopisze to jakieś spotkanie integracyjne w łodzi pod MC DONALD lub gdzieś indziej?Wszelkie propozycje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam wszystkich może jak pogoda dopisze to jakieś spotkanie integracyjne w łodzi pod MC DONALD lub gdzieś indziej?Wszelkie propozycje mile widziane. Popatrz jeszcze tam, tylko musisz się zarejestrować żeby mieć pełen dostęphttp://www.nagumie.pun.pl/forums.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kamieniu jak ciebie nie lubić :flesje: tak uścislę w roku 2010 na JG zebrano ponad 100 tyś. zł tylko zwróćcie uwagę że w tym roku msza jest wcześniej niż w ub. sezonie. www.korsarze-lodz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Kamieniu jak ciebie nie lubić :flesje: www.korsarze-lodz.pl Myślę że ustawiła by się kolejka tych nie lubiących mnie, ale jak zwykle myślę że mam to gdzieś Edytowane 25 Marca 2011 przez Kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 witam KAMIENIU I nowicjusz no wiesz co dołączam sie do JAQUZA napewno z pod CZMP bedziemy lecieć jak w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Powitać no i wiadomo skąd i o której lecimy na Częstochowe JAQUZ kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 haj, No co, tak jak w zeszłym roku? Parking w okolicach pomnika CZMP, kwestia ustalenia godziny. Wtedy była 7? (pytam bo nie pamiętam, za dużo piwa człowiek pije :icon_twisted:) Miejsca na miejscu mieliśmy zajebiste, więc można by było uderzyć o tej samej porze :buttrock: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 JAQUZ wydaje mi sie że o 8 bo wtedy było bardzo dużo postojów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy-wolk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam. Czy wiadomo w końcu, gdzie jest miejsce spotkania i godzina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 8 rano parking CZMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy-wolk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgadza się, dzięki kolego. Napisałem wcześniej do @jaquzie, który służył pomocą :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Sa juz jakies fotki z mszy w Czestochowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi