rachub48 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dobry, jeśli ma ktoś na zbyciu kwartalnik "Motocykle Świata 2001" "Naprawiamy i usprawniamy klasyczne motocykle" cz.2 (jeśli były to także cz.3 i 4), to proszę o kontakt. Jak na razie udało mi się zdobyć cz.1 Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Też szukam. Miałem dawno temu, pożyczyłem komuś.....i tyle go widziałem. :icon_evil: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) raz na rok na allegro się pojawia, trudno to dostać Edytowane 26 Lutego 2011 przez rachub48 Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A e-book lub jakis pirat zeskanowany z oryginału ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 to już nie to samo, tym bardziej, że mam już prawie wszystkie katalogi tego wydawnictwa Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 byłby ktoś chętny na zakup pierwszej części? Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi