sil Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Wow było super :) nieźle wymiatali na KTM`ach. Oczywiście wygrał Adam Kot (chyba tak sie nazywa) na KTMie SMR. Naprawdę nieźle wymiatali :flesje: A jak te supermoto ryczy to, o boże moje uszy mnie jeszcze bolą, hehe Ciekawostka jest to że startował gość na MZ`tce starej o o dziwo nie był ostati! Wyprzedził nawet Yamahe WR :) Ale nie tak że ona się wywrócił poprostu ją wyprzedził :)ciekawe... ;]a widziales moze jak radził sobie ktoś na tej nowej MZ supermoto 125 4t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 To była stara MZ etz 250 albo 251 chyba :) i robił WR`e jak sie dało tak się śmiać nam chciało z Pawłem i resztą jak to widzieliśmy że łohohohohoh a tak to były same KTMy jedna CR`ka i i chyba ze 2-3 Yamahy WR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi