kogutnatrajce Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam Was serdecznie !!! Chciałbym Was zaprosić na II edycję Rajdu Pałuk , którego formuła została poszerzona o trasę dla asfaltowców . Czeka na was blisko 250 kilometrów ( offroad 160 kilometrów ) po najciekawszych okolicach Pałuk i Krajny . Są to regiony w okolicach Bydgoszczy . Uczestnicy pokonają trasę według itinera a na trasie będzie czekać kilka zadań logiczno-sprawnościowych . Wszystkie informacje , na bieżąco aktualizowane , znajdują się na www.rajdpaluk.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Moim zdaniem w linku powinna być informacja; cena noclegu i kontakt tel -tak jak jest w innych imprezach motocyklowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) ... generalnie zapisy zakończyły się w dniu 31 marca 2011r , podobno jest lista rezerwowa a całość jest tutaj http://www.rajdpaluk.com/ Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Takie rajdy to fajna sprawa,byłem dwa razy na "Rajdzie zgniłej pyry" i miło go wspominam,niestety się skończył,szkoda że o tej imprezie nie dowiedziałem się wcześniej bo z chęcią bym wziął w niej udział. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez lombardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ....... mam jedno miejsce wolne na rajd , w opcji szosa , może będzie i drugie ale nie obiecuje w sprawie dzwonić na numer 608-017-582 ,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi