matix19 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wczoraj wziąłem się za sprawdzenie rozrządu w moim gixxie i zawory ok, łańcuszek też, napinacz był w połowie ale on mnie trochę zmartwił, bo wyciągnąłem go a ten jego łepek który dotyka bezpośrednio do ślizgu został w silnik i wyciągnąłem go dopiero szczypcami, w napinaczu i tym łepku jest dziura jakby na jakiś bolec ale nie wiem czy to powinna być całość czy jednak wszystko jest dobrze i niepotrzebnie się martwię. Dołączam zdjęcia jak wyglądał napinacz zaraz po wyjęciu i już z tym łepkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 rozpadł Ci się bydlak, to powinno się trzymać kupy! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jeśli ci się nie spieszy to rzucę okiem w domu w piątek bo chyba leży taki napinacz niepotrzebny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix19 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Czyli pewnie znowu wydatek, eh zielorz jak możesz to zerknij, a nawet cyknij fotę to bym zobaczył co mi tam wypadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi