simson 56cm Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Na hamowni byłem ale ze słabszymi wydechami (niższe strojenia, mam pare wykresów) natomiast odnośnie tego to byl test porównawczy. Tzn mamy sprzęta zhamowanego na 17,5 konia na poprzednim wydechu (kupny), przełożyliśmy na mój wydech i zrobiliśmy testy drogowe. Predkośc maksymalna wzrosła o ponad 10km/h do 137km/h (gps) a przyspieszenie rzędu 6-7 do setki, ciężko jakoś dokladniej zmirzyć niestety. Stąd słowo jakieś w moim poście. Testy na rolkach są już w planach, będą niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jak zmierzysz na rolkach, to dopiero wtedy się wypowiadaj że masz 19 koni ... + najlepiej do tego zdjęcie z wykresu pomiaru.. Ja na oko mogę stwierdzić że mam w lodówce ser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson 56cm Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No to już mogę się wypowiedzieć bo sprzęt był zmierzony. 18,9kM/12600obr. Ale nie powiedzialem jeszcze ostatniego słowa, będziemy walczyć o coś wiecej, kończe składać mój silnik który robie tylko pod to i będę mógł coś jeszcze potestować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulik Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ladne spawixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi