m16 Opublikowano 28 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 pewnie wart dosc sporkoA mozesz to podac w zl ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 pewnie wart dosc sporkoA mozesz to podac w zl ? :mrgreen:nie, bo sam niewiem a pisales zeby bylo szczerze a niechce cie sklamacale przypomnialo mi sie ze jeszcze zundappy 250 byly przed sama wojna, modele DB, DBK (lancuchowe) i KK (kardanowy)DB i DBK mialy ten sam silnik a roznily sie rama i troche nadwoziem a KK mial inny silnik, byl napedzany kardanem i mial inne nadwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Ale to jest dwusuw, czy czterosuw, bo albo ja ślepy jezdem, albo o tym drobnym szczególe nikt nie napisał... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ale to jest dwusuw' date=' czy czterosuw, bo albo ja ślepy jezdem, albo o tym drobnym szczególe nikt nie napisał...[/quote']niebylo Zundappow 250ccm 4Tnajmniejszy 4T Zundapp mial 350ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 K249To jest bodajrze toKoles chce ok 2000 zl za niego (kompletny z papierami)To duzo czy malo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja nie znam sie za bardzo w cenach weteranów ale za przedwojenny motocykl z dokumentami 2000zł to raczej mało. A z reszta jeszcze mozna stargowac troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 ale za przedwojenny motocykl z dokumentami 2000zł to raczej małoPrzeczytaj jeszcze raz caly temat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Aha sam silnik ??to juz inna sprawa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi