mariusz450 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 witam wszystkich zmotoryzowanych jestem tu nowy na tym forum wiec sie przedstawie latalem na cbr 600f f4 z 2003 roku niechwalac sie robilem wszystko juz co chyba bylo do zrobienia tym motorkiem od schodzenia na kolano po gume zaczyna z crf kupilem i wymieniam wszystko co potrzebne ale mam problem z klockami ogolnie z zaciskiem tylngo kola scina mi klocki pod skosem jaka moze byc tego przyczyna domyslam sie dwoch rzeczy jedna to trzpienie bolce w zacisku albo gniazdo wyrobione albo bolce druda to kopyto aluminiowe podstawa wyrobiona w tym miejscu co opieraja sie klocki podczas hamowania prosze o podpowiedz moze ktos tez tak ma pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 To wszystko mozliwe co piszesz. ale za nikt nie jest jasnowidzem to bez rozebrania i obejrzenia ciezko cos powiedziec. Druga sprawa to staraj sie pisac po polsku, czyli zaczynajac zdania z duzej litery i konczac kropka. Wowczas odpowiedzi powinno byc wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 witam wszystkich zmotoryzowanych jestem tu nowy na tym forum wiec sie przedstawie latalem na cbr 600f f4 z 2003 roku niechwalac sie robilem wszystko juz co chyba bylo do zrobienia tym motorkiem od schodzenia na kolano po gume zaczyna z crf kupilem i wymieniam wszystko co potrzebne ale mam problem z klockami ogolnie z zaciskiem tylngo kola scina mi klocki pod skosem jaka moze byc tego przyczyna domyslam sie dwoch rzeczy jedna to trzpienie bolce w zacisku albo gniazdo wyrobione albo bolce druda to kopyto aluminiowe podstawa wyrobiona w tym miejscu co opieraja sie klocki podczas hamowania prosze o podpowiedz moze ktos tez tak ma pozdro wszystkim a czy dlubales moze cos przy tym hamulcu?czy przeczysiles go mowiac oglednie?jak stara i po jakim przebiegu jest tarcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz450 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 witam przepraszam za byki z ortografi to ja noga jestem . problemem okazalo sie brag dolnej blaszki na kopycie co spowodowalo wyrobienie sie lapy miejsca gdzie opieraja sie klocki .Moto jest w dobrym stanie widocznie poprzedni wlasciciel zgubil ja przy wymianie klockow juz wszystko gra pozdr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi