KAZ Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 czy oriętuje sie ktoś ile kosztują lagi (rury) do przednich amortyzatorów do VN 800 z wąskim kołem z przodu interesuje mnie cena nowych ale jak ktoś wie gdzie można dostać coś takiego urzywanego ( nie kradzionego )to moze tez podać orientacyjną cene Ogólnie to z jakimi kosztami trzeba sie liczyć w przypadku przedniego zawieszenia jeżeli mówimy o nowych częściach do japoni np GS 500 lub BanditOraz gdzie mozna kupić takie części za w miare przystępną cenę jeżeli znacie jakieś adresy internetowe to proszę o podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Do GSX600F kupowałem w larssonie akcesoryjne za około 600 zł (dokładnie nie pamiętam) Serwis to około 2 razy tyle. POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi