dobo81 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam.Chcę kupić do swojej K5 używanego PCIII.Niestety jest bez kabla do podłączenia do kompa i bez map.Czy pozyczonym kablem da rade wgrać mapy?Czy mapy można ściagnąć z netu np. ze strony producenta i samemu zainstalować?W jaki stopniu trzeba demontować motor żeby zainstalować PCIII?Czy w wawie albo okolicach jest jakaś firma co się tym zajmuje i mógł bym im to zlecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo81 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tak mieszka w L-wo.Wielkie dzięki za pomoc.A nie wiesz czy oni mają tam hamownie i zrobili by mi do tego PCIII taką indywidualną,ekstremalną mapę żeby osiagnąć jak najwiekszy przyrost mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kolego, tylko zestrojenie PC przez odpowiednią osobę na hamowni ma sens. W innym wypadku ustawianie PC na oko i wgrywanie gotowych map to trochę pic na wodę. Każdy silnik na tej samej mapie ma inne parametry także tylko idywidualne zestrojenie pod dany silnik ma sens i jest wtedy pewność, że silnik będzie chodził wzorowo w każdym zakresie... Z tego co wiem, to zainstalowanie PC w motocyklu polega na rozpięciu wtyki od kompa i podłączeniu w to miejsce PC, także filozofi nie ma.. Dobrze byłoby wgrać przed tem odpowiednią mapę(narazie z netu) do twoich bebechów bo nie wiadomo jak był zestrojony przez poprzedniego właściciela i dopiero jechać do fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo81 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No właśnie tak myślałem że bez idywidualnego strojenia na hamowni szału nie będzie.A znacie może jakieś miejsce gdzie by to zrobili dobrze i po rozsądnej cenie?Najlepiej w wawie albo gdzieś w okolicach l-wo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 mozesz do kedziora skoczyc to bedzie 3fun (sekocin) na wylocie z wawy, albo do dzej-dzeja z poland position (teraz suzuki piaseczno)... no jest troche miejsc... :D General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo81 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 OK.Wielkie dzięki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi