prostaff Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mam sprawny zawór wydechowy ale brakuje w nim jednej łopatki zaworu wydechowego, może dlatego, że mam blokowany moduł od zaworu. Moje pytanie brzmi czy takie rozwiązanie to odblokowanie zaworu czy pogorszenie osiągów, zrobił to poprzedni właściciel i nie wiem czemu to ma służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek992 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A ile z niej wycisniesz ? Te zawory bardzo duzo daja. Kolega mial obie podwieszone i zjechany cylinder. Po naprawie i nadlaniu cylindra szla mu cos kolo 20km/h wiecej i duzo lepiej sie zbierala. Modul mial odblokowany. Takze ja bym tam zalozyl tak jak fabrycznie czyli dwie lopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Takie złożenie to partactwo. Mają być obie klapki czy to zablokowany czy nie. Bez jednej będziesz miał słabszy dół bo nie będzie przysłonięty kanał wydechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prostaff Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ok włożę tą 2 jak kupie, ale przez tą jedną nie będzie się nic dziać, mieszanka nie będzie przez to zmieniona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nic sie nie stanie może sie tylko gorzej zbierać z niższych obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi