Glorfindel1986 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam, Zastanawiam sie nad zmiana wydechu w Yamaha R6 2003r, obecnie mam zamontowany orgialny, jaki byscie proponowali wydech do tego modelu? Zalezy mi na dobrym dzwieku najlepiej basowym w przystepnej cenie max 1000zl ale wolal bym cos tanszego i jeszcze pytanie czy po zmianie wydechu musze cos regulowac w silniku i czy na takim wydechu bedzie palil wiecej niz na orginalnym??:) jestem zielony wiec prosze o pomoc z gory dzieki za odp.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waniek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cenę to tak podałeś marną jak na dobry wydech :( Ja osobiscie polecam Leo Vince, naprawdę fajny dźwięk. Co do spalania to zalezy od jeźdca bardziej niż od wydechu. Ja mam założony układ Leo Vince, wywalony katalizator i jakiejs wielkiej różnicy nie było. Co do map, w moim przypadku nie trzeba było nic zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorfindel1986 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ok do wiosny jeszcze troche czasu mam to moze poczekam i kupie odrazu cos lepszego, na jaką cene mam sie przygotowac aby kupic juz taki lepszy/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jezeli cos z gornej polki to powiedzial bym Akrap :buttrock: np. http://www.unitedmotoparts.de/Auspuffanlag...maha-R6-03.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorfindel1986 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ok dzieki za pomoc:)) lepiej poczekac i kupic porządnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ok dzieki za pomoc:)) lepiej poczekac i kupic porządnie. Pozdrawiam. Z tego samego zalozenia wychodze,lepiej odczekac dozbierac i kupic Knkret :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mój kumpel ma Arrow'a - ryczy jak zły, prycha i ogólnie daaaaleko go słychać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam microna.Jest nie za głośny i nie za cichy taki w sam raz.Nic więcej nie pali.Spalanie zależy czy lecisz po obrotach.Spokojna jazda do 160 5,5-6L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Micron - fajne kominy, ładnie wykonane w stosunkowo przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie wiem czy o ten chodzi , ale przyznam ze ladnie spiewa :lalag: i wyglad tez :lalag: http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-auspuff...cron-b-4494.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No na pewno nie ten ale ten z linka :clap: Jest gdzieś stronka że możesz sobie posłuchać dany wydech w danym moto. Tu micron ale dziwacznie zamontowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorfindel1986 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Raczej zdecyduje sie wlasnie na firme Micron mam jeszce pytanie czy przy zakupionym wydechu dostaje jakies koncowki w ktorych bede mogl wybrac pozycje tlumiku? (czy mozna ustawic sobie nizej lub wyzej) czy moze trzeba dokupic jakies koncowki aby np. wypuscic tlumik wyzej kolo zadupka czy moze kazdy wydech ma standardowe ulozenie? chcial bym wlasnie ustawic go jak pokazane nizej na filmiku czy takie ulozenie jest uciazliwe dla pasazera czy jest wieksza szansa na poparzenie od wydechu? Bo jak tak to nie bede kombinowal i uloze go normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak byś chciał wykręcić tą końcówkę z microna i zrobić całkiem przelot to rozwiercasz tego nita na końcu i w środku jest ukryty imbus który tez trzeba wykręcić.Dopiero ta końcówka wychodzi. Jednak szkoda roboty bo dźwięk ciulaty bez niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mój kumpel ma Arrow'a - ryczy jak zły, prycha i ogólnie daaaaleko go słychać :bigrazz: arrow i devil to te tansze propozycje, ktore naprawde wymiataja... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorfindel1986 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie to nie bede kombinował i ułoże go normalnie dzieki za pomoc:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi