Polo Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 mam problem z kontorlka luzu jak silnik jest zimny to dziala normalniepo przejechaniu kilku Km i zagrzaniu motóra nie dziala , jak wystygnie znowu jest....co wymienic ? Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 pod prawą pokrywą silnika (alternatora & zebatki zdawczej) w okolicy zębatki -- (prawy dolny róg) znajduje sie czujnik luzu do którego jest podłączony przewód. Sprawdz polączenie przewodu z w/w czujnikiem, jesli nie przyniesie oczekiwanego skutku wymien czujnik. Wykrecisz go jak normalną srubę. pozdro . powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Dokladnie Tak jak mówi Viper!!! Mój (czujnik) byl tak zaje** Syfem ze nie moglem go znalezc!!!!!Tak dla informacji Czjnik kosztuje 7-8 zeta! !!!! Pozdro!!! :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 dobra wymienilem czujnik przejade sie kontrolnie wieczorem to zobaczymy czy pomoglo Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 HejMoj czujnik zaczyna migac przy obrotach okolo 5500Tez nie wiem co z tym zrobic :DNie jest to spocjalna usterka ale zawsze.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 A propo kontrolek......W swojej karierze miałem już pare motorków, w tym 2 MZ i obie maja tą samą przypadłośc a mianowicie dotyczy to kierunkowskazów...jeśli włącze kierunek w lewo to wszytsko jest łokej migaja kierunki i kontrolka :arrow: zielona a jak w prawo to zamiast zielonej miga ta od świateł długich :arrow: fioletowa.... Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 masz zlie podpieta elektryke.... :) mam instalacje zgodnie ze schematem i wszystko jest okSprawdz podlaczenie pod zegary ze schematem. Polecam taki 3d... jest go pelno na sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi