Kynias Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam. Mój znajomy ma na sprzedaż parę uszkodzonych części do 954rr. oto lista: -owiewka prawa czarno czerwona z napisem CBR -prawy set komplet pęknięty (dźwignia hamulca do wyprostowania) -klamka sprzęgła-wygięta- do uratowania. -lampa-reflektor (zbite szkło, pęknięte jedno mocowanie) -koło przednie uszkodzone (felga + tarcze + opona) -szyba pęknięta wszelkie pytania proszę kierować na @: [email protected] ewentualnie pw do mnie... oto foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 wątpię żeby ktoś to kupił. Bardziej się klasyfikuje to jako śmieci niż części do moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hehe sa osoby co na tych czesciach ladne pieniadze "zarobia" :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 racja, dopiero zczaiłem o co chodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Lampa i to coś od lusterka sprzedane... Reszta części dalej na sprzedaż - TANIO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi