FhissT Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Na wstepie musze powiedziec ze sprzet nabyty w zaskakujacych okolicznosciach! Az do konca nie wierze ze jest juz mój i sobie zimuje u mnie w garazu, gdzie jeszcze nie tak dawno stała poczciwa TS350... Drag Star 1100 Classic na wolnych V&H! Alez to gada, osobiscie nie slyszałem tak warczacego DragStara! Rocznik 2003, nalatane 10 tys mil, od pierwszego wlasciciela zza oceanu... zakochałem sie! po kilka razy dziennie schodze do garazu i patrze na nią... Jestem nienormalny, a moja dziewczyna zazdrosna hehe Oby do wiosny i do zobaczenia na trasie! Jak pogoda pozwoli wrzuce jakies fotki... Edytowane 16 Stycznia 2011 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 :buttrock: Witamy witamy. Gratki. To teraz co planujesz pierwsze wakacje na moto? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Gratulacje!Alez jesteś najnormalniej normalny.Ja po zakupie Vtx-a i pierwszej przejażdżce,zgubiłem wypasiony telefon ale radocha z nabycia motorka zagłuszyła zal po utracie tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tu w towarzystwie WildStara i Heritage Softail, przy +4st C... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 który to? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ten na pierwszym planie... :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Bosko!Myślałem,że to śmigacz bo ma owiewke ;) Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tu w towarzystwie WildStara i Heritage Softail, przy +4st C... :buttrock: Zacne towarzystwo :notworthy: Ładnie sie prezentuje :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A Softail przyjechał sam, czy tym autem zza dystrybutora :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi