Gość Kigam Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 jak jest zimowkami do naszych kochanych sprzetow czy cos takiego sie sprowadza :?: jak ceny :?: oczywiscie nie chodzi mi tu o adoptowanie opon terenowych czy tzw kartoflanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2002 A jest takie coś, jak zimowe opony motocyklowe? Na prawdę? A działa toto? Kurde, jeszcze nie słyszałem o takim cudzie. No może słyszałem, ale nigdy niczego konkretnego .... też bym zakupił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2002 letnie + lekki kolec :twisted: wzależności od upodobania(stosuje tylko w góralu) :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2002 Z tubeless'ami może być problem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2002 dajesz do środka starą rozciętą dentke :lol: 8) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2002 A ja widziałem :-) .............................................. motor z łańcuchami na kołach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......................................w sumie tylko :-) na wystawie heheh w hipermarkecie :-) :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 Widziałem gdzieś w sieci zdjęcia jak Hayabusa i Zx12r poginają po śniego i to całkiem niżle. Miały właśnie takie opony z kolcami. Wyglądało super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kigam Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 kiedys czytajac angielska gazete motocyklowa natknelem sie na wzmianke o oponach zimowych ......wiec chyab cos takiego ictnieje kolce mozna nabic tez tak robilem ale ciekawilo mnie czy ktos ma jakies doswiaczenia z fabrycznymi oponkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jak widać nie,ja sam nie ganiam teraz głównie z powodu ograniczonej przyczepności. Temperatury da się przeżyć, ale zbierać się z gleby na śniegu, to nie dla mnie.Jakby ktoś coś wiedział - napiszcie o zimówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kigam Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 Jak widać nie,ja sam nie ganiam teraz głównie z powodu ograniczonej przyczepności. Temperatury da się przeżyć, ale zbierać się z gleby na śniegu, to nie dla mnie.Jakby ktoś coś wiedział - napiszcie o zimówkach. a ja poginam nawet sie zdziwilem ze moj wiatrolap tak ladnie zapala przy minusowej temperaturze ale fakt slisko jak holera i w zasadzie nie przekraczam 60 szkoda mi sprzetu ( jezdze na letnich oponakch bez zadncyh wynalazkow) temperatura ok jedyne co to w rece zimno ostatnio stwierdzilem ze w takich narciarskich rekawicach cieplej ale jeszcze nie to zastanawima sie czy na zime nie zamontowac takich oslona jak sa w enduro na manetki mysle ze to by poprawilo sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi