riko1963 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam przeogromną chęć pochwalenia się wszystkim z nabycia nowego potworka! Jest nim HONDA X11 :icon_mrgreen: I co Koledzy na to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to poka poka, co mamy podziwiać?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pewnie szrot, boś się wstydził zdjęcia wstawić. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Normalnie mucha zdycha z wrażenia. :bigrazz: Dawaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 I co koledzy powiedzieli na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Głupio mu, bo pewnie już rozbił w Szczepana :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko1963 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ha! ha! ha! Nie rozbil tylko ciemniak ze mnie, bo nie mam pojęcia jak dolaczyć fotki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Ha! ha! ha! Nie rozbil tylko ciemniak ze mnie, bo nie mam pojęcia jak dolaczyć fotki :banghead: Na przyklad otworz tam swoje konto,wgraj pliki w (Moje galerie) a na For.Moto. dolacz linki plikow do twojego postu i bedzie OK. http://www.iv.pl/ A co do sprzeta :crossy: no no gratki z mojej strony :lalag: :lalag: Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Gienek ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 albo na imageshack.com bez konta i logowania pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko1963 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dzięki Koledzy za pomoc :notworthy: Oto efekt http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8eae0d6764208517.html Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dzięki Koledzy za pomoc :notworthy: Oto efekt http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8eae0d6764208517.html Pozdrawiam ;) Noooo Kurna Chata,Sprzecior do pozazdroszczenia :flesje: jeszcze raz :lalag: :lalag: :lalag: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riko1963 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dzięki za uznanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Gratulacje!Maszyna całą gębą ,z pewnością dostarczy ci wiele satysfakcji z jazdy! :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 tak patrzę i znowu mnie bierze na nakeda.. Gratulacje! :) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi