Grzester Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secz5K...ViewAction=View :D + zielony irydowy wizjer Edytowane 6 Stycznia 2011 przez Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secz5K...ViewAction=View :D + zielony irydowy wizjer Mam 5% rabatu :) Całość z wysyłką wychodzi - 183.75 ojro. PS. Wysyłka kosztuje 7.90 + 4.90 - dodatkowo za usługę pobrania. Jeśli będziesz chciał, mogę Ci kliknąć, oczywiście bezpośrednio na Twój adres ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale kask, wizjer, i wysyłka za pobraniem 183,75e? jak tak to mnie to bardzo urządza :) i będę Cię prosił o kliknięcie, lecz jeszcze nie teraz bo nie mam całej kwoty jeszcze :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale kask, wizjer, i wysyłka za pobraniem 183,75e? jak tak to mnie to bardzo urządza :) i będę Cię prosił o kliknięcie, lecz jeszcze nie teraz bo nie mam całej kwoty jeszcze :) Zapomniałem, że jeszcze wizjer :banghead: Z wizjerem wychodzi - 235.70 - na wizjer nie mam niestety rabatu. W razie W, wal jak w dym, zamówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promulgacja Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Hej. Moim zdaniem lepiej weź rozmiar "S". Ja kupowałem również bez przymiarki bo z USA ściągałem. Wg. rozmiarówki ICONA powinienem kupić "L" ale poczytałem trochę opinii i zdecydowałem się na "XL". W pełnym napięciu oczekiwałem przesyłki, która przyszła po ok. 10 dniach i okazało się, że trafiłem w 10tkę! Idealnie leży, a nawet trochę przyciasno jest ( ułoży się jeszcze ). Z tego co wyczytałem -ICON ma kaski bardziej przyjazne na małe głowy, a najbardziej jest to widoczne akurat w moim modelu Airframe. W wielu opiniach chłopaki twierdzili, że nawet 3x XL było za małe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jakby ktoś chciał do tematu wrócić - są kaski i inne rzeczy ICONa w stolicy. Ja kupiłem u nich krótkie rękawice icona, ale kaski też mierzyłem. Gdyby nie ta zmiana na supermoto, ubrałbym się w ajkona od stóp do głów ;)http://www.e-szosowe.pl/icon-m-69.html?osCsid=8749ad99634fe618eec85c38f664978a Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi