Joey69 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam jeśli ktoś by był tak miły i mógłby sprawdzić mi motocykl ... http://allegro.pl/sprzedam-honde-600-cbr-f3-i1389678620.html Mam trochę KM do niego a nie chciałbym porostu mieć dnia w dupie po przyjechaniu i zobaczeniu padliny i wrócenia do domu z pusta paka. Dla godziwca który się zgodzi flaszeczka obiecana :) A może nawet ktoś zna ten motor to poproszę o opinie :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam dwóch kumpli którzy chcą się pozbyć swoich F3 . Jedna jest pewna (nie wiem jak z aku), ale sprzęt w dobrym stanie do 30 czy 40 tys km była zablokowana do 50 KM chyba (z niemiec) (teraz ma ponad 50 tys km przejechane). Gość dbał o nią długo grzeje ją przed jazdą , tłumik devil . Druga f3 w czarnym macie, troszkę latana na gumie , tłumik dominator, wymiany na czas , trochę mniej przejechane od tej pierwszej, ale nie pamiętam ile. Jak coś to pytaj to się zapytam o cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam jeśli ktoś by był tak miły i mógłby sprawdzić mi motocykl ... http://allegro.pl/sprzedam-honde-600-cbr-f3-i1389678620.html Mam trochę KM do niego a nie chciałbym porostu mieć dnia w dupie po przyjechaniu i zobaczeniu padliny i wrócenia do domu z pusta paka. Dla godziwca który się zgodzi flaszeczka obiecana :) A może nawet ktoś zna ten motor to poproszę o opinie :) jakoś ta aukcja do mnie nie przemawia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi