Jump to content

oddam kurtkę Bullsona

qbass85
 Share

Recommended Posts

witam wszystkich,

jak w temacie, oddam kurtkę Bullsona, rozmiar M, ale ja mam 188cm i wydaje się dobra. Na kogoś niższego na pewno będzie lepiej pasowała. Kurtka została wyprana, ale kupiłem okazyjnie skórę i sami rozumiecie... Do odbioru w warszawie, radomiu lub wysyłka po kosztach poczty. info 790 022 546 [email protected], zdjęcia na maila.

3majcie się - Kuba

moze jakas fotka:> w sumie to ciekawe jak przy takim wzroscie wygladasz na svce;)

pozdro!

jest to moje pierwsze moto i właśnie dlatego od nowego sezonu przesiadam się na coś większego. Uwierz mi, że dopóki nie położysz się na baku jest dosyć wygodnie i porównaniu z gsxrem.

jest to moje pierwsze moto i właśnie dlatego od nowego sezonu przesiadam się na coś większego. Uwierz mi, że dopóki nie położysz się na baku jest dosyć wygodnie i porównaniu z gsxrem.

Wierze :icon_biggrin: bo sam na takim smigam, tyle ze o głowe krotszy od Ciebie jestem :wink:

sorka za OT.

no to ja bym ją wziął skoro jest do oddania za Bóg zapłać ;) ...ile by gdzieś przesyłka wyszła bo ja z małopolski?

kto pierwszy ten lepszy:) przesyłka wg cennika, sprawdź na stronie poczty, paczka około 2kg. Reszta na prv

kurtka oddana. zamykam temat. pozdrawiam w oczekiwaniu na nowy sezon

Jeśli kolega zrezygnował będąc przekonanym,że ktoś go uprzedził to ja chętnie wezmę,mogę nawet zapłacić :icon_razz:

fakt, czekam na odp od piopio36. jakby co to będę pamiętał. 3maj się