Wyatt Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Witam!Może ma ktoś ochotę pojechać w te rejony w najbliższy weekend?My jedziemy z Poznania. W planie też kawałek Niemiec (niewielki i blisko granicy)Przy okazji szukamy jakiegoś fajnego miejsca na namiot w okolicach Międzyzdrojów.Pozd/R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Czesc - mysle ze bedziecie mogli spokojnie pospac w miejscowosci Przytor - polowa drogi miedzy Miedzyzdrojami i Swinoujsciem - jest tam silna grupa weteraniarzy, przyjma was z otwartymi rekami. Jednak co do wyjazdu przez granice - nie wiem jak to jest teraz. ale do 1.05 w Swinoujsciu mozna bylo tylko przesc na piechote lub rowerem.Tam wlasnie mieszkam, jednak mnie nie bedzie - ale jakby co to uprzedze kogo trzeba - Zapraszamy.w razie czego - szczegoly na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Jak bylem w Swinoujsciu w sierpniu, to przejscia nie bylo dla samochodow i motocykli, ale jest mozliwosc wyjazdu promem ze Swinoujscia. Zawsze pozostaje alternatywa pieszego spaceru...Pozdrawiam i zycze dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Dzięki Szable za namiar.Niestety w ostatniej chwili coś się stało z elektryką. Musieliśmy jechać pociągiem :)((Bez motocykla jakoś głupio nam było nocować u Braci motocyklistów...Ogólnie było jednak fajnie. Musiałem czekać na przejściu za dziewczyną bo zapomniałem wziąć paszport lub dowód osobisty :). Popływałem sobie promem tam i z powrotem.Wieczorem okazało się, że zwiał nam ostatni pociąg i wracaliśmy stopem.Ludzie ze Świnoujścia nas podrzucili -to bardzo życzliwi i fajni ludzie!Pare zdjęć z tego wyjazdu:http://www.easyriders.pl/miedzyzdroje.htm Pozd/R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi