poll10 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 witam Was w Wigilijny wieczór chwalę się, bo mam czym. choć minęło ponad pół roku odkąd zdałem na prawko, chwalę się dopiero dziś, bo jeszcze tego nie czyniłem. poza tym, żona sprawiła mi niespodziankę kupując mi w prezencie (mikołajowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowym) kawasaki EN-500 z 1990r. może nie jest to maszyna pierwszej świeżości, lecz jest to mój pierwszy motór, tak bardzo upragniony i wymarzony. mimo, iż sprzęt potrzebuje mnóstwo godzin, potu i czyściwa, cieszy mnie każda minuta spędzona przy nim. mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będziecie mieli dużo wyrozumiałości dla początkującego motórzysty. nie "trąbcie" na mnie zbyt często. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 pokaż zdjecia jak kawa lezala pod choinka :icon_razz: fajna masz zone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gratulacje i szerokości. Pamiętaj że pierwszy sprzęt daje najwięcej radości i wrażeń. Zawsze do niego wrócisz wspomnieniami. Swoją drogą masz odważną żonę bo jak się domyślam z motocyklami nie miała do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) witam Was w Wigilijny wieczór chwalę się, bo mam czym. choć minęło ponad pół roku odkąd zdałem na prawko, chwalę się dopiero dziś, bo jeszcze tego nie czyniłem. poza tym, żona sprawiła mi niespodziankę kupując mi w prezencie (mikołajowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowym) kawasaki EN-500 z 1990r. może nie jest to maszyna pierwszej świeżości, lecz jest to mój pierwszy motór, tak bardzo upragniony i wymarzony. mimo, iż sprzęt potrzebuje mnóstwo godzin, potu i czyściwa, cieszy mnie każda minuta spędzona przy nim. mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będziecie mieli dużo wyrozumiałości dla początkującego motórzysty. nie "trąbcie" na mnie zbyt często. pozdrawiam siemanko poll10 zycz i ja tobie wszystkiego najlepszego z okazji swiat i nowego roku A co do Kawasaki .. to niezly sprzet jak na poczatek ... powiem wrecz ze swietny czoper - tani w obsludze. prosty w budowie a i moc ponad 30KW i dobrze sie prowadzi. 160kmh leci bez problemu w 2 osoby- przy dobrych wiatrach i z gorki 180kmh - ale juz jak sam lecisz :) .. tylko PAMIETAJ o jednym prosze , ze srednio co 2 lata w tym modelu zmieniali cos w budowie a i sprzet produkowany byl w roznych odmianach modelu ,, np kawasaki EN500A i KAwasAKI EN500 z roku 1996 roznia sie gruboscia przednietgo widelca i sterownikiem elektronicznym i zaplonem ta pierwsza ma Alufelgi Ta 2ga ma szprychy...( pisze ci to dla ulatwienie Twojego zycia gdybys cos chcial przerybiac czy rematowac ) a i jeszcze jedno .. zrobilem Ta Maszyna 3200km w W niecale 3 dni . Dawalem tylko po garach i lalem paliwo -- wytrzymala bez zajakniecia i jesli bedziesz o nia dbal.. serwis itp.. odplaci ci .. niezawodnoscia , oddaniem i sprawi wiele przyjemnosci ... a przecież dokladnie o tu w tej calej zabawie chodzi ... ;) zycze Ci samej przyjemnosci pozdro AbiV Edytowane 25 Grudnia 2010 przez AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 dobra kobieta , ta twoja zona :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi