Skocz do zawartości

byle do celu :)

poll10
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam Was w Wigilijny wieczór

chwalę się, bo mam czym.

choć minęło ponad pół roku odkąd zdałem na prawko, chwalę się dopiero dziś, bo jeszcze tego nie czyniłem. poza tym, żona sprawiła mi niespodziankę kupując mi w prezencie (mikołajowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowym) kawasaki EN-500 z 1990r. może nie jest to maszyna pierwszej świeżości, lecz jest to mój pierwszy motór, tak bardzo upragniony i wymarzony. mimo, iż sprzęt potrzebuje mnóstwo godzin, potu i czyściwa, cieszy mnie każda minuta spędzona przy nim. mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będziecie mieli dużo wyrozumiałości dla początkującego motórzysty. nie "trąbcie" na mnie zbyt często.

pozdrawiam

witam Was w Wigilijny wieczór

chwalę się, bo mam czym.

choć minęło ponad pół roku odkąd zdałem na prawko, chwalę się dopiero dziś, bo jeszcze tego nie czyniłem. poza tym, żona sprawiła mi niespodziankę kupując mi w prezencie (mikołajowo-urodzinowo-imieninowo-gwiazdkowym) kawasaki EN-500 z 1990r. może nie jest to maszyna pierwszej świeżości, lecz jest to mój pierwszy motór, tak bardzo upragniony i wymarzony. mimo, iż sprzęt potrzebuje mnóstwo godzin, potu i czyściwa, cieszy mnie każda minuta spędzona przy nim. mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będziecie mieli dużo wyrozumiałości dla początkującego motórzysty. nie "trąbcie" na mnie zbyt często.

pozdrawiam

siemanko poll10

zycz i ja tobie wszystkiego najlepszego z okazji swiat i nowego roku

A co do Kawasaki .. to niezly sprzet jak na poczatek ... powiem wrecz ze swietny

czoper - tani w obsludze. prosty w budowie a i moc ponad 30KW i dobrze sie prowadzi. 160kmh leci bez problemu w 2 osoby- przy dobrych wiatrach i z gorki 180kmh - ale juz jak sam lecisz :) .. tylko PAMIETAJ o jednym prosze , ze srednio co 2 lata w tym modelu zmieniali cos w budowie a i sprzet produkowany byl w roznych odmianach modelu ,, np kawasaki EN500A i KAwasAKI EN500 z roku 1996 roznia sie gruboscia przednietgo widelca i sterownikiem elektronicznym i zaplonem ta pierwsza ma Alufelgi Ta 2ga ma szprychy...( pisze ci to dla ulatwienie Twojego zycia gdybys cos chcial przerybiac czy rematowac )

a i jeszcze jedno .. zrobilem Ta Maszyna 3200km w W niecale 3 dni . Dawalem tylko po garach i lalem paliwo -- wytrzymala bez zajakniecia i jesli bedziesz o nia dbal.. serwis itp.. odplaci ci .. niezawodnoscia , oddaniem i sprawi wiele przyjemnosci ... a przecież dokladnie o tu w tej calej zabawie chodzi ... ;)

zycze Ci samej przyjemnosci

pozdro

AbiV

Edytowane przez AbiV