ejkejokej Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Witam was kierownicy. Oglądałem te wasze maszynki i doszedłem do wniosku, że też się pochwalę:) Mój motor to suzuki vz 800 zwany też marauderem. Przerobiłem w nim bardzo wiele rzeczy: - kierownica -lusterka -nowe chromowane pojemniczni na płyny -manetki -klameczki - light bary - osłona chłodnicy - podnóźki - wydechy niestey trochę widać ślady ostatniego ślizgu - zrobiłem mu długi błotnik - kilka elemntów dałem do chromu - wymieniłem siodło, zrobione wg. własnego wzoru - światła stopu robione w błotniki na wzór vtx neo (niestety nie przechodzi badań technicznych hehe) - oczywiście na załym motorze jest stylowy aerograf Starałem się wszystko zrobić w jednym klimacie. Poniżej macie link do zdjęć. Jednak są to zdjęcia z chyba lipca i nie wszystko jest na nich ujęte. Motor jest bardziej dopracowany... Jak tylko zorbię oparcie w stylu easy rider podeślę nowy fotki... http://ejkejokej.fotosik.pl/zdjecia Pozdrówki!!! Edytowane 22 Grudnia 2010 przez ejkejokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro600 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ummmm... cacuszko...:D jak widze takie moto na drodze... to aż żyć mi sie chce:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 powiem Ci ze orginalnie, jeszcze nie widzialem zeby sobie ktos bak w murzyna wymalował :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam was kierownicy. Oglądałem te wasze maszynki i doszedłem do wniosku, że też się pochwalę:) Mój motor to suzuki vz 800 zwany też marauderem. Przerobiłem w nim bardzo wiele rzeczy: - kierownica -lusterka -nowe chromowane pojemniczni na płyny -manetki -klameczki - light bary - osłona chłodnicy - podnóźki - wydechy niestey trochę widać ślady ostatniego ślizgu - zrobiłem mu długi błotnik - kilka elemntów dałem do chromu - wymieniłem siodło, zrobione wg. własnego wzoru - światła stopu robione w błotniki na wzór vtx neo (niestety nie przechodzi badań technicznych hehe) - oczywiście na załym motorze jest stylowy aerograf Starałem się wszystko zrobić w jednym klimacie. Poniżej macie link do zdjęć. Jednak są to zdjęcia z chyba lipca i nie wszystko jest na nich ujęte. Motor jest bardziej dopracowany... Jak tylko zorbię oparcie w stylu easy rider podeślę nowy fotki... http://ejkejokej.fotosik.pl/zdjecia Pozdrówki!!! siemanko swietna bryka i ja planuje aerograf wrzucic na swoja BMke pozdro AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Fantastycznie się wszystko błyszczy. Malowanie niepowtarzalne:) sporo pracy przy nim miałeś. I mój ulubiony patent-rejestracja z boku- wygląda gangstersko;) gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi