Szoti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witajcie ostatnio kupiłem apke po czym wypatrzyłem że jest gażnik dellorto 19 mm i apka jest caly czas na ssaniu po odpuszczeniu ssania moto schodzi stopniowo z obr. przy 3 tys obroty sie zwieszają na 2/3 sec i dopiero wchodzi na wolne... i do tego jak dam ostro ognia i puszcze gaz zejdzie do 3/2 tyś i trzyma je.. po chwili schodzi.. / Czyściłem gażnik, regulowalem , przestawialem iglice, nowe uszczelki na odcinku gażnik cylinder, linka sie nie zacina co moge zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 do tuningowych gaźników powinien być odpowiedni filtr powietrza , a z usterek to jak by łapał lewe powietrze Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 witam okazało sie ze w apce mam cylinder 50 cc a gaźnik 19 mm a taki gaźnik powinien być przy minimum 70 cc moge coś zrobić zeby apka jeździła dobrze bez zmiany gaźnika ? nie chodzi mi o jakieś super osiągi jedynie nich równo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Gaznik taki moze byc przy 50 cm o ile wydech jest w stanie "przerobic" spaliny. Pokombinuj z rozmiarem dysz. Jaki kolor swiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Cześć świeca jest taka czarnawa... a wydech to Arrow i dodam ze ja jedzie na wysokich obrotach i puszcze gaz to ma wysokie obroty i sie dusi tak jak by nie miała paliwa. Kranik jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 zrobione.... okazało sie ze poprzednik wywalił wkład filtra zrobiłem jak trzeba moto kula; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi