PomyK Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie uda Ci sie kupic calego stroju tej firmy gdyz np. Butow motocyklowych oni nie robia!Robią,robią i to jakie buciki...superowe!!!.Nawet wyprodukowali buty adidasy Acerbis'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ale to nie jaAle to nie bylo do Ciebie ! Nawet wyprodukowali buty adidasy Acerbis'a Gdzie mozna je zobaczyc??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Gdzie mozna je zobaczyc??Heh widziałem je na nodze Darka Habrata jak siedzieliśmy i gadaliśmy ;) .Przy okazji Pzdr dla Darka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 oj wydaje mi się że mozesz sie zdziwic http://www.acerbis.it/moto/index.php?module=catalog&type=detail&id=997&cat=6No zdziwilem sie ;) , ale wydaje mi sie ze lepiej kupic sprawdzone produkty jak Tech 4 czy TEch 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi