Dźwiedziu Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chciałem sobie kupić taki wynalazek. Znalazłem na alledrogo dwóch sprzedawców. Tylko chciałem mieć kieszenie na protektory. Więc piszę do jednego czy takie dało by się dorobić. On na to, że nie robią czegoś takiego, "bo tak się nie robi". No to pytam dlaczego. Facet przez telefon stwierdził, że nie ma protektorów, bo to ubiór do krótkich przejażdżek, tudzież jazdy miejskiej, bo w tyłek jest zimno i dlatego nie robią czapsów z protektorami [sic]. Łaski bez, powiedziałem i napisałem do drugiego, który odpisał, że wystarczy dodać komentarz przy zakupie. Ale pytanie zasadnicze: czy chapsy rzeczywiście są od takich krótkich przejażdżek, gdzie można dopuścić powietrze do pośladków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 fakt- czapsy to element lata -tej gorętszej części pory roku . Wtedy odkrywasz więcej i zakładasz mniej protektorów.....bo nie dajesz rady w upale . Długość przejażdżki- wedle uznania, przy czym rozsądek poawala założyć ten specyficzny ubiór na parady lub niepospieszne wypady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Oj tam, oj tam ..... Czapsy sa do lansowania sie i to wszystko. :icon_mrgreen: Zakladasz je na dzinsy i smigasz normalne trasy jak w pelnych, skorzanych spodniach. Ewentualnie zakladasz je na pokazy go-go :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja tam nigdy nie rozumiałem tego wynalazku. Przecież jak się jedzie po asfalcie to najczęściej na dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zamiast tego wątpliwego wynalazku polecam moto jeansy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://www.ledmar.com.pl/ pytałes tutaj ? facet robi solidne ciuchy z dobrej skory, szyje tez wg indywidualnych wymysłow klientow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No to mam dylemat. Mój wielki tyłek raczej nie polubi się z asfaltem. Niestety też zbyt wielki by trafić na pokazy go-go :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi