Igor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ... jestem w terminie 27-30 stycznia na mazurach na warsztatach motocyklowych ... Jedziesz na dokształt do Pretora? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 A kiedy to ten :crossy: Propozycja wstępna to np. piątek 4.II wieczorkiem ( 20.00) gdzieś :flesje: w Warszawce Buziaki dla Reni : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jedziesz na dokształt do Pretora? pzdr Ano :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co zrobiliście Jeszui :icon_eek: taki off top i zero reakcji :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ano :flesje: Jaki offtop :icon_eek: ?? Toż to po czesku jest :biggrin: . A propos języka (i przy okazji kilku ładnych miejsc): poradnik. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Weź Gumiś nie wywołuj wilka z lasu :biggrin: ... Widzę, że duuużo znajomych się wybiera ... w związku z powyższym odpuszczam zwiedzanie muzeów i przyłączam się do grupy zwiedzającej bary ... Grupa zwiedzająca bary: 1. Gumbej 2. Ja 3. Gerard 4. Igor 5. ..... Są jeszcze jacyś piwosze czy tylko wielbiciele muzeów ? :icon_evil: Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Grupa zwiedzająca bary: 1. Gumbej 2. Ja 3. Gerard 4. Igor 5. Szaki Picie czeskiego piwa w Pradze to jak picie w muzeum. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Są jeszcze jacyś piwosze czy tylko wielbiciele muzeów ? :icon_evil: Ni ma :icon_razz: No doobra, pójdę na kompromis... na jedno zwiedzone muzeum obejrzę ze 3 bary (żeby mi się powierzchniowo zgadzały) ;) :icon_mrgreen: Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Andzia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Weź Gumiś nie wywołuj wilka z lasu :biggrin: ... Widzę, że duuużo znajomych się wybiera ... w związku z powyższym odpuszczam zwiedzanie muzeów i przyłączam się do grupy zwiedzającej bary ... Grupa zwiedzająca bary: 1. Gumbej 2. Ja 3. Gerard 4. Igor 5. ..... Są jeszcze jacyś piwosze czy tylko wielbiciele muzeów ? :icon_evil: Jak pojadę, to możecie na mnie liczyc. :icon_biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) I tak oto narodziła nam się Grupa Pie**oląca Muzea w skócie GPM ... Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 I tak oto narodziła nam się Grupa Pie**oląca Muzea w skócie GPM ... Macie moje błogosławieństwo :smile: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Macie moje błogosławieństwo :smile: Bóg zapłać :icon_twisted: . Potrzebna jest jeszcze diecezja w temacie terminu. Byle nie 15-17.04, pls. pzdr Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No właśnie, może jakaś sonda komu, kiedy pasuje? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_białystok Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 . . .musimy poczekać na plan zajęć szkółki Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Może i bym pojechał, bo motóra jush mam... Ale w Pradze byłem 5 dni i schodziłem ją wzdłuż i wszerz. Jest super. Ale chciałbym zobaczyć coś nowego. Może zatem za rok :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi