marcin33 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 MISTRAL111 , kombinujemy z LeonZ.. wyjazd FZ6 I BANDIT z kobietami na Chorwację 24.06.11 rok. Ja byłem już tam autem juz 4 razy, jest ok. Może chcesz do nas dołączyć. Mieszkamy niedaleko od siebie, także może by było ok ? Jedziesz na Fz6 sam, czy z pasażerem ? 607152288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 latam sam :D ale mam znajomych co też sami śmigają więc ekipę można powiększyć i nie będę WAS (czyt. PAR zanudzał swoją skromną osobą - jak pojadą inne single :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketrab Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Chętnie bym się wybrał ale mi nie pasuje w tym terminie Edytowane 20 Maja 2011 przez Ketrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam. W pracy czas na rezerwowanie wakacyjnych urlopów więc mam pytanie. Czy ktoś jedzie w drugiej połowie czerwca do Chorwacji. Z chęcią bym się podłączył byłby to mój 1 wyjazd na moto za granicę. Jeżdżę Hondą Cb500 tempo turystyczne do 120 km/h. Spanie najlepiej w namiocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Widzę że wiele osób wpisuje terminy niezbyt odległe to i ja się podepnę Wstępny termin początek sierpnia wyjazd max 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 DO ,,markus 119''my startujemy z warszawy 22.06 tempo spacerowe max 120km/hlecimy do Tribunj przez slowacja- wegry - balaton, jak chcesz sie podlaczyc pisz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 to może i ja się gdzieś podłącze na wypad do chorwacji... jade sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 widzę, że temat coś ucichł... czyżby każdy już się połączył w "pary"?#StyGI84 będziesz w niedzielę na BP? Można się spotkać i pogadać o wypadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 nic nie upadlo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 nic nie upadło, ja juz prawie spakowany, za 36 godzin już będę w trasie :) pzdr 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam, planuję wyjazd w wrześniu jak co to proszę o info. pozdro gordon Cytuj Pozdrawiamgordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 hej hejwlasnie wrócilismy z Chorwacji , wyjazd zaliczony bez problemowzadnych strat wyjazd rewelka jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 witam, też właśnie wróciliśmy z HR. Było po prostu ZAJEBIŚCIE :):):)Tego się nie da opisać... trzeba pojechać i samemu przeżyć. Artur gdzie byłeś? Może mijałeś gdzieś na trasie ekipa 3xFazer, 1xVaradero, 1xDragStar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bylismy w okolicach zadaru , sibenika a dokladnie Tribunj, wisz co, mam wrarzenie ze nijalismy taka ekipe jak pisales ale bylo tyle motorkow ze ciezko zapamietac my bylismy na czerwonej yanaha tdm 850 , mialem przyczepiana polska flage pod kufrem centralnym i kolega na kawasaki ltd takim malym czopku , jaka trasa wracaliscie my przez wegry , balaton ,slowacje , zywiec , katowice do warszawyco do trasy katowickiej hmmm masakraaaaaaa wracalismy w deszczu i momentami mialem wrazenie ze tylne kolo mnie wyprzedza , takie koleiny , koszmar ale dojechalismy cali i bez strat, tylko tylna oponka troche poddartaale bylo super niczego nie zalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 artur-suz-wawa a jak w końcu wygląda sprawa paszportów na Chorwacji , musimy mieć czy nie a moze wiesz jak jest na Słowenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi